Vialle Autogas Systems B.V.


Leemkuil 7 5626 EA Eindhoven
0402663600 Klik om te bellen

Over Vialle Autogas Systems B.V.

Vialle Autogas Systems B.V. opgericht in 1967 is technologisch marktleider op het gebied van ontwikkeling en productie van alternatieve brandstofsystemen voor auto's en andere transportmiddelen. Vialle is wereldwijd actief in autogas-, dieselblend-, aardgas- en DME-technologie. Wij bieden voor diverse soorten van transport een mileuvriendelijke en besparende brandstofoplossing.

Vialle is een Nederlands merk, dat vanaf 1967 wereldwijd een vooraanstaande positie heeft verworven door unieke en uitermate betrouwbare autogassystemen, die geleverd worden aan autofabrikanten en gedistribueerd via een netwerk van ervaren en opgeleide inbouwspecialisten.

Vialle ontwikkelt en distribueert alternatieve brandstofsystemen, zoals het geavanceerde LPi autogassysteem (vloeibaar autogas-injectiesysteem), dat momenteel met name in de personenauto's wordt toegepast.

Het innovatieve LPi-autogassysteem onderscheidt zich door uitstekende prestaties, geen onderhoud en zeer hoge betrouwbaarheid. De LPi-autogassystemen worden in vele markten geleverd, zowel via het netwerk van inbouwcentra, alsmede in samenwerking met auto-importeurs en autofabrikanten. Deze gepatenteerde technologie wordt inmiddels ruim 20 jaar succesvol toegepast. Vialle volgt nauwlettend de ontwikkelingen binnen de automotive branche zodat zij steeds in staat is om de klant een optimaal werkend autogassysteem aan te bieden op basis van deze unieke technologie. LPi vormt de basis voor Vialle's uitgebreide productprogramma.
Vialle ontwikkelt en distribueert haar producten conform hoge Europese kwaliteitsnormen. Vialle is ISO-9001 gecertificeerd, gebruikt R67-01 gekeurde componenten en levert systemen voor praktisch alle merken conform R115. Vialle levert diverse autofabrikanten conform zeer stringente specifieke kwaliteitsmaatstaven.

Vialle streeft ernaar haar sterke positie in de ontwikkeling en distributie van alternatieve brandstofsystemen steeds uit te bouwen met als doel de eerste keus van klanten te worden, en een bijdrage te leveren aan een schoon milieu.

Door de combinatie van haar wereldwijde technologisch leiderschap en klantgerichtheid, levert Vialle innovatieve oplossingen die veel toegevoegde waarde voor de klanten hebben.

Wij onderscheiden ons door uitvoer van de volgende kernpunten:

  • onderscheidende voordelen t.o.v. haar concurrenten verder uit te bouwen
  • snel en flexibel in te spelen op de vraag naar individuele brandstofoplossingen
  • uit te blinken in technologie op het gebied van alternatieve brandstofoplossingen
  • voortdurend aandacht te geven aan kostprijs reducerende activiteiten
  • nadrukkelijk plaatselijke behoeftes te omarmen en centraal te stellen in haar verkoopbeleid
  • Service en klanttevredenheid op het hoogste niveau

Vialle Autogas Systems B.V. in het kort

Diensten

Autogas Systemen leverancier

Specialisaties

Hybride
Lpg-G3
Oldtimers
Turbomotoren
USA-cars

Onze locatie

Vialle Autogas Systems B.V.


Leemkuil 7 5626 EA Eindhoven
0402663600 Klik om te bellen